Göztepe Makina, Sizin İçin En İyisini Üretir.

Tüm imalatlarında uluslararası standartlara uyum ve sürekli gelişim amacını gözeten şirketimiz ISO 9001-2008 TSE kalite belgesi ile CE standartlarına bağlı olarak üretimlerini gerçekleştirmektedir.

Tecrübe

Göztepe Makina Ltd. Şti., 1979 yılından bu yana imalat konusundaki bilgi ve birikimlerini, deneyimli kadrosu ile birlikte tüm imalatlarına yansıtarak,müşterilerine her zaman aynı kalitede ürünler sunmaktadır.

Kalite

Göztepe Makina Ltd. Şti. üretimlerinin tamamını müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun olarak projelendirerek, teklif aşamasından teslim sonrası hizmetlere kadar geçen bütün süreçlerde kalitesinden taviz vermeden üretim hayatına devam etmektedir.

Satış Sonrası Destek

Göztepe Makina Ltd Şti’ nin tüm üretimleri standart imalat ve yedek parça garantisi altındadır. Satış sonrası teknik destek ihtiyaçlarında, yerinde servis ile imalatlarının daima arkasındadır.

Biz Kimiz?

image 1979 Yılında kurulmuş olan GÖZTEPE MAKİNA YED. PAR. İMAL. TİC. LTD. ŞTİ.

otuz beş yıllık imalat tecrübesi ile gıda sektörüne hizmet vermektedir. Yenice/İnegöl' deki 17.000 m2 açık, 8.000 m2 kapalı alana sahip fabrikasında, hertürlü gıda işleme çözümlerini sunabilecek tecrübeli kadrosu ve mühendisleri ile dondurulmuş gıda, konserve gıda, kurutulmuş sebze meyve ile taze ürün işleme ve paketleme hatları tasarım ve imalatları yapmaktadır.


Devamı...

Neler Yapıyoruz?

  • Dondurulmuş Gıda Hatları
  • Konserve İşleme Hatları
  • Meyve Sebze Kurutma Hatları
  • Taze Ürün İşleme Hatları